Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë treguesit

               Çka janë treguesit

Treguesit janë dukuri të rastit, që tregojnë diçka, por që nuk i drejtohen askujt.

Të tillë jane: disa gjurmë ne dëborë, një tym diku larg, gjurmë gjaku,gjurmë këmbësh në një korridor të porsalarë; - gjurmë të një frenimi të fortë dhe copëza xhami të shpërndara në rrugë: - nga larg shihet tym.


qka jane treguesit,treguesit,treguesi,qka eshte treguesi, tregues,cfare eshte treguesi shembuj treguesish, shembuj tregues,

               Çka janë treguesit

Treguesit janë dukuri të rastit, që tregojnë diçka, por që nuk i drejtohen askujt.

Të tillë jane: disa gjurmë ne dëborë, një tym diku larg, gjurmë gjaku,gjurmë këmbësh në një korridor të porsalarë; - gjurmë të një frenimi të fortë dhe copëza xhami të shpërndara në rrugë: - nga larg shihet tym.


qka jane treguesit,treguesit,treguesi,qka eshte treguesi, tregues,cfare eshte treguesi shembuj treguesish, shembuj tregues,

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat