Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Akarcidet. Show all posts
Showing posts with label Akarcidet. Show all posts

Çka janë akarcidet


              Çka janë akarcidet

Akarcidet janë mjete kimike që shërbejnë për asgjësimin e rriqërave dhe tejave.

Përdoren si masë kundërepidemike në luftë kundër rriqërave dhe tejës.

cka jane akarcidet, qka eshte akarcid, ceshte akarcid, ceshte akarcidi, cka osht akarcidi, fjala akarcid kuptimi, c eshte akarcidiet, qka jane akarcidet, cfare jane akarcidet, çka jane akarcidet, qfare jane akarcidet 

              Çka janë akarcidet

Akarcidet janë mjete kimike që shërbejnë për asgjësimin e rriqërave dhe tejave.

Përdoren si masë kundërepidemike në luftë kundër rriqërave dhe tejës.

cka jane akarcidet, qka eshte akarcid, ceshte akarcid, ceshte akarcidi, cka osht akarcidi, fjala akarcid kuptimi, c eshte akarcidiet, qka jane akarcidet, cfare jane akarcidet, çka jane akarcidet, qfare jane akarcidet 

Namazi

Syzat