Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Individi. Show all posts
Showing posts with label Individi. Show all posts

Agjentet ekonomikAgjentet ekonomik

Agjentët ekonomik janë:

A) INDIVIDI-FAMILJA (në rolin e zotëruesit të burimeve, ofertuesit dhe konsumatorit),

 B) FIRMA – organizata që prodhon të mira dhe shërbime,

C) QEVERIA – SHTETI si vendimmarrës, krijues dhe mbikqyrës i lojës ekonomike etj.


Agjentet ekonomik

Agjentët ekonomik janë:

A) INDIVIDI-FAMILJA (në rolin e zotëruesit të burimeve, ofertuesit dhe konsumatorit),

 B) FIRMA – organizata që prodhon të mira dhe shërbime,

C) QEVERIA – SHTETI si vendimmarrës, krijues dhe mbikqyrës i lojës ekonomike etj.

Namazi

Syzat