Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Energjia

Çfarë është energjia ?

Çfarë është energjia ? Energjia është formë e materies, e cila është e pandashme prej saj.Energjia është veti e materies , e cila shkakton ndryshime fizike dhe kimike të materies .Energjia paraqet aftësi(kapacitet) për të kryerë punë(veprim, reaksion etj.) Cka eshte energjia,qka eshte energjia ,ceshte energjia ,cfare eshte energjia,qeshte energjia,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi,energjia,energji,energjite kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more