Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Migrimi

Cilat janë anët pozitive dhe negative të migrimeve ?

Anët pozitive të imigrimit janë : rritja e tregut të fuqisë punëtore, rritja e kërkesave në tregun e mallrave, rritja e kërkesave për institucionet sociale, arsimore, shëndetsore, kulturore, rritja e ofertave për martesa, kontaktet kulturore etj. Pasojat negative të imigrimeve janë: rritja e çmimit të banesave, rritja e shpenzimeve të jetës, rritja e numrit të rasteve delikuente,rritja e kriminalitetit etj.  migrimi anet pozitive dhe negative

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more