Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Fun. Show all posts
Showing posts with label Fun. Show all posts

Çfarë thotë Naser Rafuna për Xhentelmenat e Kosovës?
Aktori i njohur shqiptar nga Kosova Naser Rafuna në një postim në Facebook mes shumë postimeve  shkruan edhe për Xhentelmenat e Kosovës. Sipas tij Xhentelmenat e Kosovës ia hapin derën e veturës gruas në dy raste: kur vetura është e re ose kur gruaja është e re.Aktori i njohur shqiptar nga Kosova Naser Rafuna në një postim në Facebook mes shumë postimeve  shkruan edhe për Xhentelmenat e Kosovës. Sipas tij Xhentelmenat e Kosovës ia hapin derën e veturës gruas në dy raste: kur vetura është e re ose kur gruaja është e re.
Moti për Neser

Moti për Neser :
Neser do te kemi mot pjeserishte me re ,
Paradite me musafir
Kurse gjate masdites mund te kemi reshje te vogla Bijash.

Burimi: Vedat Bajrami
Moti për Neser :
Neser do te kemi mot pjeserishte me re ,
Paradite me musafir
Kurse gjate masdites mund te kemi reshje te vogla Bijash.

Burimi: Vedat Bajrami

Ma ofroj Thaqçi postin e Kryeministrit

Ma ofroj Thaçi postin e Kryeministrit po se pranova.
  
Vedat BajramiMa ofroj Thaçi postin e Kryeministrit po se pranova.
  
Vedat BajramiQeni me drerin janë miq të mirë dhe kanë lojën e përbashkët (Video)

                            Qeni me drerin janë miq të mirë dhe kanë lojën e përbashkët (Video)

Kur bie fjala për miqësi mes kafshëve të ndryshme, gjithmonë është e këndshme sepse duken shumë interesant.

Pit bulli i quajtur Zake, ka zënë miqësi me një dre që afrohet tek shtëpia e tij çdo ditë.

Dyshen edhe pse e ndanë një murrë metali, ata vrapojnë njëjtë në lojën e ndjekjes, apo fshehjes, e këtë nuk e dimë mirë.

Sidoqoftë pit bulli pesë vjeç dhe miku tij i pyllit, duken bukur dhe kanë një lojë interesante.

“I shoh çdo ditë në takimin e tyre dhe mendova që të argëtoheni edhe ju me këtë shoqëri” ka thënë pronarja e Zake për Fox News, e cila edhe e ka regjistruar lojën e tyre.

Burimi: Telegrafi
                            Qeni me drerin janë miq të mirë dhe kanë lojën e përbashkët (Video)

Kur bie fjala për miqësi mes kafshëve të ndryshme, gjithmonë është e këndshme sepse duken shumë interesant.

Pit bulli i quajtur Zake, ka zënë miqësi me një dre që afrohet tek shtëpia e tij çdo ditë.

Dyshen edhe pse e ndanë një murrë metali, ata vrapojnë njëjtë në lojën e ndjekjes, apo fshehjes, e këtë nuk e dimë mirë.

Sidoqoftë pit bulli pesë vjeç dhe miku tij i pyllit, duken bukur dhe kanë një lojë interesante.

“I shoh çdo ditë në takimin e tyre dhe mendova që të argëtoheni edhe ju me këtë shoqëri” ka thënë pronarja e Zake për Fox News, e cila edhe e ka regjistruar lojën e tyre.

Burimi: Telegrafi

Namazi

Syzat