Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Libri

Poezi apo vjershë për librin

Libri Çdo ditë e shfletoj Dhe diçka të re mësoj Sa herë kam lexuar Kam qenë e gëzuar Librin e dua shumë Aty dija rrjedh si lumë . Shkruar nga Lirie Kelani poezi per librin,vjersha per librin,vjersha dhe poezi shqip,vjersha per librin,libri poezi,libri vjershe shqip

Vjershe per librat

Vjershe per librat     Librat Kam shumë libra Në vitrinë Unë çdo ditë I shfletoj Sepse nga ato Shumë mësoj Shkruar nga Blerina Stublla - Podujevë vjershe per librin,poezi per librin,poezi per librat,vjersha per librat,libri vjershe,poezi libri,poezi per libra,vjersha dhe poezi per librat

Libri, miku im më i mirë

Libri është miku im më i ngushtë. Libri të jep njohuri,të ndihmon në detyra,me vjersha,tregime,përralla,romane etj. Në libra gjen jetën apo biografinë e shkrimtarëve,aktorëve,VIP-ve,futbollistëve,luftëtarëve të lirisë,muzikantëve etj. Të gjitha të arriturat e teknologjisë kanë qenë së pari në libër. Shumë njerëz e duan librin sepse nga libri marrin njohuri dhe dituri. Në ditët e sotme libri lexohet shumë më pak se ç'është lexuar më herët,sepse të arriturat e shkencës kanë shtyrë njeriun që të dhënat t'i gjejnë në internet apo TV. Për mua interneti është arritje e madhe sepse mundëson komunikimin e njerëzve në largësi të mëdha. Edhe pse qëndroj dhe i marr të dhënat në internet, për mua libri do të jetë shoku im i ngushtë deri në vdekje. Shkruar nga: Blertina Bislimi ese per libra,ese per librin,libri ese,hartim per librin,nje liber i lexuar,libra te lexuar ese,ese shqip per librin

AFORIZMA PËR LIBRIN DHE LEXIMIN

- Kam pasur në jetë vetëm një mik të vërtetë dhe të sinqertë - librin! (Volteri) - Zbavitja më e bukur për njeriun është leximi, ngase shoku më i mirë i tij është libri! - Jetojmë në kohën ku ekzistojnë shumë dijetarë, por ata që flasin janë të paktë. E do të vijë koha kur do të ekzistojnë pak dijetarë, e ata që do të flasin do të jenë të shumtë! (Abdullah ibën Mesudi) - Njeriu që nuk lexon libra të mirë nuk ka asnjë avantazh andaj atij që s'mund t'i lexojë! (Mark Tvain) - Ai që e kompozon veten është më i zgjuar se sa ai që e kompozon një libër! (Benjamin Franklin) - Librat përbëjnë kapital. Një bibliotekë është jetëgjatë sa edhe një shtëpi, me qindra vjet. Pra, librat nuk janë një artikull konsumi, por një kapital. Dhe shpesh, në rastin e njerëzve profesionistë, është i vetmi kapital! (Thomas Jefferson) - Ndoshta kanë pasur të drejtë që e kanë vënë dashurinë nëpër libra, ngase ajo nuk mund të jetojë askund tjetër! (William Faulkner) - Mos jep kurrë libra, sepse

Vjershë- Libri

Libri O i dashur libër Gjithnjë të lexoj Vjersha e tregime Prej teje m ësoj Librin ta lexoni Se ai na këshillon Prej rrugës së keqe Libri na largon vjersha per librin, vjersha libri, vjersha per parashkollore, vjershe per parashkollore, vjershe per parashkollore, vjersha per libra, vjershe per librat, vjershe libri, libri vjershe, vargje per librin, vargje per libra, librat vargje, vargje per librin

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more