Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per librat

Vjershe per librat

  
Librat

Kam shumë libra
Në vitrinë
Unë çdo ditë
I shfletoj
Sepse nga ato
Shumë mësoj

Shkruar nga Blerina Stublla - Podujevë

vjershe per librin,poezi per librin,poezi per librat,vjersha per librat,libri vjershe,poezi libri,poezi per libra,vjersha dhe poezi per librat

Vjershe per librat

  
Librat

Kam shumë libra
Në vitrinë
Unë çdo ditë
I shfletoj
Sepse nga ato
Shumë mësoj

Shkruar nga Blerina Stublla - Podujevë

vjershe per librin,poezi per librin,poezi per librat,vjersha per librat,libri vjershe,poezi libri,poezi per libra,vjersha dhe poezi per librat

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat