Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Poezi apo vjershë për librin

Libri

Çdo ditë e shfletoj
Dhe diçka të re mësoj

Sa herë kam lexuar
Kam qenë e gëzuar

Librin e dua shumë
Aty dija rrjedh si lumë.

Shkruar nga Lirie Kelani

poezi per librin,vjersha per librin,vjersha dhe poezi shqip,vjersha per librin,libri poezi,libri vjershe shqip
loading...
Libri

Çdo ditë e shfletoj
Dhe diçka të re mësoj

Sa herë kam lexuar
Kam qenë e gëzuar

Librin e dua shumë
Aty dija rrjedh si lumë.

Shkruar nga Lirie Kelani

poezi per librin,vjersha per librin,vjersha dhe poezi shqip,vjersha per librin,libri poezi,libri vjershe shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat