Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është lumi ?

Çka është lumi ?

Lumi është rrjedhë natyrore e madhe dhe e përhershme uji të ëmbël që del nga një burim, shkon nëpër një shtrat në mes brigjesh dhe derdhet në një lumë më të madh, në liqe apo në det.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,lumi,lum,lumenjet,lumenje

loading...
Çka është lumi ?

Lumi është rrjedhë natyrore e madhe dhe e përhershme uji të ëmbël që del nga një burim, shkon nëpër një shtrat në mes brigjesh dhe derdhet në një lumë më të madh, në liqe apo në det.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,lumi,lum,lumenjet,lumenje

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat