Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Gjendja urgjente. Show all posts
Showing posts with label Gjendja urgjente. Show all posts

Çka është gjendja urgjente ?


Gjendja urgjente është perioda kur jeta e të sëmurit është e rrezikuar nga sëmundja akute,nga helmimi a lëndimi trupor dhe reperkutohet në çrregullimet vitale.

qka eshte gjendja urgjente,cka eshte gjendja urgjente,ceshte gjendja urgjente,cfare eshte gjendja urgjente,gjendja urgjente definicioni,perkufizimi

Gjendja urgjente është perioda kur jeta e të sëmurit është e rrezikuar nga sëmundja akute,nga helmimi a lëndimi trupor dhe reperkutohet në çrregullimet vitale.

qka eshte gjendja urgjente,cka eshte gjendja urgjente,ceshte gjendja urgjente,cfare eshte gjendja urgjente,gjendja urgjente definicioni,perkufizimi

Namazi

Syzat