Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sinjalet ndriçuese

Sinjalet ndriçuese

Së shpejti do të vijë deri te ndrrimi Kalim i lirë për Këmbësorët Së shpejti do të ndezet drita e e gjelbërt në semafor Kalim i lirë për të gjitha mjetet Ndalim kalimi për këmbësoret Drita A, ma ndalon lëvizjen në këtë shirt Drita B, më lajmron që të hyjë në shiritin C Drita C, më lejonë që të lëvizi në këtë shiritë Ndalim kalimi për të gjitha mjetet Drita A, ma ndalon lë vizjen në këtë shirit Dritat B,C: ma lejon lëvizjen në këta shirita Së shpejti në semafor do të ndizet drita e kuqe Lejohet lëvizja majtas,drejtë kurse ndalohet kthimi djathtas Kalim i Lirë por me kujdes të shtuar Ndalohet lëvija para,majtas kurse lejohet lëvijza djathtas Dritat A,B: ma ndalojn lëvizjen në këtë shirit Drita C: ma lejon lëvizjen në këtë shirit sinjat ndriquese, sinjalet rrugore, sinjalet ne rruge, shenjat rrugore, shenjat ne rruge, shenjat rrugore autoshkolle, shenjatne rruge, rruga dhe shenjat e autoshkolle, rruga,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more