Skip to main content

Sinjalet ndriçuese

Së shpejti do të vijë deri te ndrrimi


Kalim i lirë për Këmbësorët

Së shpejti do të ndezet drita e
e gjelbërt në semafor


Kalim i lirë për të gjitha mjetet

Ndalim kalimi për këmbësoret


Drita A, ma ndalon lëvizjen në këtë shirt
Drita B, më lajmron që të hyjë në shiritin C
Drita C, më lejonë që të lëvizi në këtë shiritë


Ndalim kalimi për të gjitha mjetet

Drita A, ma ndalon lë vizjen në këtë shirit
Dritat B,C: ma lejon lëvizjen në këta shirita


Së shpejti në semafor do të ndizet drita e kuqe


Lejohet lëvizja majtas,drejtë kurse
ndalohet kthimi djathtas

Kalim i Lirë por me kujdes të shtuar


Ndalohet lëvija para,majtas kurse
lejohet lëvijza djathtas
Dritat A,B: ma ndalojn lëvizjen në këtë shirit
Drita C: ma lejon lëvizjen në këtë shirit

sinjat ndriquese, sinjalet rrugore, sinjalet ne rruge, shenjat rrugore, shenjat ne rruge, shenjat rrugore autoshkolle, shenjatne rruge, rruga dhe shenjat e autoshkolle, rruga, shenjat ndriçuese, shenjat e rruges, sinjalet ne rruge,semaforat, semafori, shenjat e semaforit, shenjat ne semafor, semafori, qka domethene semafori, vlerat e semaforit
loading...

Lexo edhe:

Postimet e fundit


Popular posts from this blog

Vjershe per 28 nentorin nga Suhejla Topojani - Kaçanik

28 Nëntori

Shumë zemra rënkonin
Shumë lotë pikonin
Shumë fëmijë u vranë
Vetëm se ishin shqiptarë.

Tani erdhi paqja
Tani erdhi liria
Gëzohemi të gjithë
Se erdhi Pavarësia.

Mirë se erdhe Pavarësi
Mirë se erdhe 28 Nëntor
Jemi të gëzuar të gjithë
Të bashkuar e unik

Vjershe apo poezi nga Suhejla Topojani - Kaçanik


vjersha per 28 nentorin,28 nentori vjersha shqip,vjersha dhe poezi per 28 nentorin,28 nentori poezi shqip,vjersha te bukura per 28 nentorin,pavaresine e Shqiperise,shqipnise,

Ese per 8 marsin diten e nenes

Nje dite qe mbart respekt,dashuri te pafund,per ato qe na dhane jete nga jeta e tyre.Per ato qe naten e bene dite dhe na mekuan me qumesht nga gjiri i tyre. Per ato qe gjenden prane sado larg qe te jemi ,sa here zemrat tona deshperohen,sa here shpirtrat tane renkojne. Per ate krijese te Zotit,mbushur me kaq dashuri,me kaq miresi.Ndaj sot ne kete dite te shenuar po mbeshtes koken dhe mendimet e mija ne prehrin e nenes sime,ne prehrin e nenave tuaja,ne ate preher ku loti thahet si me magji,dhe brengat dhe trishtimet largohen. Aty ku paste diell, drite, paqe, lumturi, qofshin ngahera nenat tona. Gezuar festen e 8 Marsit per te gjitha nenat e botes,per ato me te dhemshurat,me te mirat, me te shtrenjtat. Dera e urimeve eshte e hapur, se ne shpirtin e nje nene nuk ka nevoje te trokasesh.

Burimi: http://www.mesoshqip.org/2013/02/ese-per-8-marsin-diten-e-nenes.html#ixzz4295n81u9
ese per 7-8 marsin ese per 7 dhe 8 marsin ese per 7dhe8 marsin poezi per nenen per 8 mars poezi per 7…

Ese per 7 marsin diten e mesuesit

Ese per 7 marsin diten e mesuesit 7 marsi eshte dita e vetme e cila i kushtohet mesuesit, kjo me te vertete e nje dite me vend dhe nje dite qelluar, me vjen mire qe ne kemi nje dite qe ta falemnderojme mesuesin per te gjitha te mirat dhe veshtiresite qe i kalon dhe i ka kaluar per te na mesuar neve. Mesuesi eshte sikur babai/nëna jonë i/e dyte, ai/ajo na mesoi shkronjat A,B,C... dhe numrat 1,2,3... Ne per 7 mars shfrytezojme rastin qe si per falenderim mesuesit ti japim dhurata, ku zakonisht i dhurojme lule si simbol lumturie dhe dashurie ndaj tij.

Burimi: http://www.mesoshqip.org/2013/02/ese-per-7-marsin-diten-e-mesuesit.html#ixzz4296FqRjS ese per 7-8 marsin ese per 7 dhe 8 marsin ese per 7dhe8 marsin ese per 7 marsin shqip per 8 mars poezi urime per 8 mars ese per 7 marsin 7 marsi poezi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more