Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Intonacioni

Çka është intonacioni

              Çka është intonacioni Intonacioni është ngritja dhe ulja e zërit gjatë të folurit. Intonacioni mund të pësojë ndryshime varësisht  nga shprehja e emocioneve dhe e ndjenjave të gëzimit, zemërimit, admirimit, shpresës, dyshimit etj. cka eshte intonacioni, qka eshte fjala intonacion ceshte intonacioni, c'eshte intonacioni, cfare eshte intonacioni, qka eshte intonacioni çeshte intonacioni, fjala intonacioni, intonacioni shqip, qka osht intonacioni, çfare eshte intonacioni

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more