Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është intonacioni

              Çka është intonacioni

Intonacioni është ngritja dhe ulja e zërit gjatë të folurit.


Intonacioni mund të pësojë ndryshime varësisht  nga shprehja e emocioneve dhe e ndjenjave të gëzimit, zemërimit, admirimit, shpresës, dyshimit etj.

cka eshte intonacioni, qka eshte fjala intonacion ceshte intonacioni, c'eshte intonacioni, cfare eshte intonacioni, qka eshte intonacioni çeshte intonacioni, fjala intonacioni, intonacioni shqip, qka osht intonacioni, çfare eshte intonacioni
              Çka është intonacioni

Intonacioni është ngritja dhe ulja e zërit gjatë të folurit.


Intonacioni mund të pësojë ndryshime varësisht  nga shprehja e emocioneve dhe e ndjenjave të gëzimit, zemërimit, admirimit, shpresës, dyshimit etj.

cka eshte intonacioni, qka eshte fjala intonacion ceshte intonacioni, c'eshte intonacioni, cfare eshte intonacioni, qka eshte intonacioni çeshte intonacioni, fjala intonacioni, intonacioni shqip, qka osht intonacioni, çfare eshte intonacioni
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat