Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per detin

Një thënie për jetën dhe valët e detit nga Petro Marko

Si valët e detit është jeta, përplaset njëra te një shkëmb e humbet, e tjetra që vjen pas saj, harron të parat që shkuan... |Petro Marko |

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more