Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Antidiaroikët. Show all posts
Showing posts with label Antidiaroikët. Show all posts

Antidiaroikët

Antidiaroikët 

Në këtë grup hyjnë :

- absorbentët,
- barnat që ulin motilitetin e zorrëve, dhe
- barnat që modifikojnë transportin e lëngjeve dhe elektrolitëve.

Diaretë e shkaktuara nga sëmundjet infektive trajtohen me antimikrobikët gjegjës.
Antidiaroikët 

Në këtë grup hyjnë :

- absorbentët,
- barnat që ulin motilitetin e zorrëve, dhe
- barnat që modifikojnë transportin e lëngjeve dhe elektrolitëve.

Diaretë e shkaktuara nga sëmundjet infektive trajtohen me antimikrobikët gjegjës.

Namazi

Syzat