Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per njerezit

Njerëzit ndahen në katër kategori:

1- Njerëz që kanë dije dhe janë të ndërgjegjshëm për këtë.
Këta janë dijetarët, prandaj i pyesni!
2- Njerëz që kanë dije por që nuk e dinë se janë të ditur.
Këta i shkundni pak se do përfitoni prej tyre.
3- Njerëz që nuk dinë dhe e dine se nuk dinë.
Këta duhen mësuar.
4- Njerëz qe as nuk dinë dhe as nuk e dinë se janë të paditur.
Prej këtyre hiqni dorë se të marrin në qafë!"
Iben Kajjim El Xheuzije rahimehullah.Burimi: Valdet Kamberi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more