Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Biosistematika. Show all posts
Showing posts with label Biosistematika. Show all posts

Çka është Biosistematika?


Biosistematika është një degë e biologjisë që merret me klasifikimin e qënieve të gjalla, të së kaluarës dhe të tashmes, duke bërë përshkrimin e shumëllojshmërisë së tyre sipas veçorive të përcaktuara të tyre në grupe në një sistem hierarkik të renditur. Sistematika, me fjalë të tjera, merret me studimin dhe kuptimin e zhvillimit historik të jetës në tokë.

 qka eshte Biosistematika ,Cka eshte Biosistematika ,ceshte Biosistematika,cfare eshte Biosistematika ,qeshte Biosistematika,definicioni Biosistematika, perkufizimi Biosistematika ,shpjegimi Biosistematika,qka kuptojm me Biosistematika, qka nenkuptojm me Biosistematika ,nenkuptimi Biosistematika,kuptimi i fjales Biosistematikë

Biosistematika është një degë e biologjisë që merret me klasifikimin e qënieve të gjalla, të së kaluarës dhe të tashmes, duke bërë përshkrimin e shumëllojshmërisë së tyre sipas veçorive të përcaktuara të tyre në grupe në një sistem hierarkik të renditur. Sistematika, me fjalë të tjera, merret me studimin dhe kuptimin e zhvillimit historik të jetës në tokë.

 qka eshte Biosistematika ,Cka eshte Biosistematika ,ceshte Biosistematika,cfare eshte Biosistematika ,qeshte Biosistematika,definicioni Biosistematika, perkufizimi Biosistematika ,shpjegimi Biosistematika,qka kuptojm me Biosistematika, qka nenkuptojm me Biosistematika ,nenkuptimi Biosistematika,kuptimi i fjales Biosistematikë

Namazi

Syzat