Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Gastrulimi. Show all posts
Showing posts with label Gastrulimi. Show all posts

Sa lloje themelore te gastrulimit njihen sot ?

Sa lloje themelore te gastrulimit njihen sot ?

Njihen 4 llojet dhe ato janë me imigrim,me mbulim,me palosje dhe me delaminacion-ndarje.
Sa lloje themelore te gastrulimit njihen sot ?

Njihen 4 llojet dhe ato janë me imigrim,me mbulim,me palosje dhe me delaminacion-ndarje.

Namazi

Syzat