Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Projekti

Çka është projekti ?

1. Plani i një ndërtese, i një ure a i ndonjë vepre tjetër, që paraqet me hollësi veprën e pjesët e saj dhe shërben gjatë ndërtimit; skema e diçkaje që do të ndërtohet, vizatimi teknik i diçkaje; fleta ku është paraqitur ky plan. Projekt tip. Projekt ndërtese (banese). Projekti i uzinës. Projekti i fshatit të ri. Bëri projektin. Palosi projektin.   2. Teksti i parë i një dokumenti, i një plani etj. që parashtrohet për shqyrtim e miratim. Projekti i Kushtetutës. Projekti i deklaratës. Miratuan projektin e paraqitur.   3. fig. libr. Plani i një pune për të ardhshmen; ide a mendim që kemi për diçka; shestim. Është në projekt. Kam ca projekte në kokë. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me te

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more