Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Mjekesi familjare

Çka është studimi kohort ?

Çka është studimi kohort ? Studimi kohort është studimi në të cilin pacientët të cilët kanë një patologji të caktuar dhe gjenden nën trajtimin gjegjës, observohen gjatë tërë kohës dhe krahasohen me grupin tjetër të cilët nuk e kanë patologjinë e cila është duke u hulumtuar. qka eshte Studimi kohort,cka eshte Studimi kohort,ceshte Studimi kohort,cfare eshte Studimi kohort,qeshte Studimi kohort

Çka është studimi rast-kontroll ?

Çka është studimi rast-kontroll ? Studimi rast – kontroll është studimi në të cilin pacientët të cilët kanë një patologji të caktuar, krahasohen me popullatën e cila nuk e ka. qka eshte studimi case control,cka eshte studimi rast controll,qeshte studimi rast kontroll,qfare eshte studimi rast kontroll,qka jane studimet rast kontroll

Çka është studimi i randomizuar ?

Çka është studimi i randomizuar ? Quhet studim i randomizuar kur një grup të pjesëmarrësve të cilët janë ndarë në mënyrë randomiane në grupin eksperimental dhe atë kontrollues dhe të cilët përcjellen për rezultate të caktuara

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more