Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Tema e veprёs letrare

Çka është tema e veprёs letrare

Çka është tema e veprёs letrare Tema e veprёs letrare ёshtё njё rreth i caktuar dukurish qё zgjedh poeti nga realiteti dhe i pёrgjithёson nё vepёr.   Çdo vepёr letrare ka temё tё caktuar.  Ato mund tё jenё tё nduarnduarshme si p.sh.: ngjarjet, personat, dukuritë e ndryshme shoqёrore, marrёdhёniet klasore,jeta e pёrditshme, veset e njё individi, veset shoqёrore etj.  P.sh.: tema e veprёs sё N. Frashёrit “ Bagёti e buqёsi ” ёshtё himnizimi i natyrёs shqiptare dhe i punёve tё blegtorisё e buqёsisё.  Tema e vjershёs sё Migjenit ‘ Poema e mjerimit ” ёshtё mjerimi i shtresave tё varfёra tё qytetit etj . vepra letrare, tema e vepres letrare, tema letrare, temat letrare,teme letrare, veper letrare cila eshte tema e vepres se migjenit, cila eshte tema e bageti dhe bujqesi, cka eshte tema e vepres letrare, cfare eshte tema e vepres letrare, poema e mjerimit, bageti e bujqesi, migjeni,naim frasheri

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more