Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Victor Hugo

A e dini çfarë është miqësia dhe dashuria ?

"A e dini cfarë është miqësia ?" e pyeti. "Po" ju përgjigj cigania "do të thotë të jesh vëlla e motër , dy shpirtra që takohen pa u pështjelluar , si gishtat e një dore ." "Po dashuria?" vazhdoi . "Oh dashuria" tha , dhe zëri i saj dridhej , dhe sytë e saj shkëlqenin " do të thotë të jesh dy dhe një në të njëjtën kohë . Një mashkull dhe një femër që shkrihen në një ëngjëll . Është qielli ." Notre Dame de Paris - |Victor Hugo|

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more