Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Shqiperia

Pesë arsyet pse Shqipëria e Madhe do të ishte një ide e mirë

Shumë njerëz në Ballkan janë të frikësuar nga idea e Shqipërisë së Madhe. Por pse? Sipas buzzfeed këto janë 5 arsyet që bashkimi kombëtar është kënaqësi jo vetëm për shqiptarët, transmeton Express 1. Mund ti shijoni pushimet e juaja pa paguar asgjë


Turistët mund të qëndrojnë pa paguar asgjë sepse tek shqiptarët sipas traditës duhet të respektohet në maksimum mysafiri, shkruan buzzfeed. Vizitoni çdo shtëpi dhe lëni që ata të kujdesen për juve

2. Një parajsë e taksave në Evropë
Harroni ishujt tropikal larg. Në Shqipërinë e Madhe, një parajsë e re tatimor do të krijohet brenda Europës. Bazuar në tatimin mbi të ardhurat aktuale në Kosovë dhe Shqipëri, norma juaj e taksave është rreth 10% . Sillni të gjitha paratë tuaja !

3. Një shtet pa Mc Donalds dhe StarbucksEdhe pse Shqipëria e madhe është një mik i afërt i SHBA-ve, por aty nuk do ti gjeni kafet dhe hamburgerët e tyre me çmime të larta. Ju mund të shijoni qoftet për 1.50 dhe makiaton më të mirë në botë për 1 euro

4. Toleran…

Cilët janë liqenet kryesore në Shqipëri ?

Cilët janë liqenet kryesore në Shqipëri ? 

Liqenet kryesore në Shqipëri jane: Liqeni i Shkodrës, Liqeni i Fierzës, Liqeni i Ohrit, Liqeni i Prespës  etj.

Cilët janë liqenet kryesore në Shqipëri ?,kush jane liqenet kryesore ne Shqiperi,Liqenet kryesore ne Shqiperi,Liqenet e Shqiperise

Çfare klime ka Shqiperia ?

Klima e Shqipërise ka ndryshime të mëdha nga një krahinë në tjetrën dhe kontraste të mëdha në temperature, reshje, ndriçimin diellor, lagështiren e ajrit, etj.

Çfare klime ka Shqiperia ?,Klima e shqiperise,cila eshte klima e shqiperia,shqiperia dhe klima e saj

Çfare relievi ka Shqiperia ?

Relievi i Shqipërise është kryesisht malor.

Lartësia mesatare e relievit është 708 metra, ose 2 herë më e lartë se mesatarja e Evropës.

Lartësitë më të mëdha gjenden në Alpet shqiptare dhe në malet e Lindjes (Korabi 2751 metra mbi nivelin e detit.

Çfare relievi ka Shqiperia ?,Shqiperia dhe relievi i saj,cfare reliefi ka shqiperia

Me cilat shtete kufizohet Shqiperia ?

Shqiperia në veri e verilindje kufizohet me Malin e Zi, Kosovën dhe Maqedonine, ndërsa në jug e juglindje me Greqine. Në perëndim Shqipëria laget nga deti Adriatik e në jug-perëndim nga deti Jon.

Me cilat shtete kufizohet Shqiperia ?,Me cilat shtete kufizohet Shqipëria,me cilat vende kufizohet shqiperia,shqiperia

Ku ndodhet Shqipëria ?

Shqipëria ndodhet në pjesën juglindore të Evropës, në pjesën perëndimore të gadishullit Ballkanik e shtrihet midis koordinatave gjeografike 39 gradë e 38' dhe 42 gradë e 39' te gjërësisë veriore dhe 19 gradë e 16' te gjërësisë lindore, ne largësi pothuajse të barabartë nga Ekuadori dhe Poli i Veriut.

Ku ndodhet Shqipëria ?,Ku gjendet shqiperia,ku eshte shqiperia, shqiperia,midis cilave koordinata gjeografike shtrihet shqiperia,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more