Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Epanastrofea

Çka është epanastrofea

Epanastrofea – Kur një varg përfundon me një fjalë dhe vargu që pason fillon po me atë fjalë kemi figurën e epanastrofesë.           Niku yt, se t’u martua ,           T’u martua me një plakë           Me një plakë keq të zezë.  Çka është epanastrofea, qka është epanastrofea, epanastrofe,figurat letrare,figura stilistike, figurat e letersise

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more