Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është epanastrofea


Epanastrofea – Kur një varg përfundon me një fjalë dhe vargu që pason fillon po me atë fjalë kemi figurën e epanastrofesë.
          Niku yt, se t’u martua,
          T’u martua me një plakë
          Me një plakë keq të zezë.

 Çka është epanastrofea, qka është epanastrofea, epanastrofe,figurat letrare,figura stilistike, figurat e letersise

Epanastrofea – Kur një varg përfundon me një fjalë dhe vargu që pason fillon po me atë fjalë kemi figurën e epanastrofesë.
          Niku yt, se t’u martua,
          T’u martua me një plakë
          Me një plakë keq të zezë.

 Çka është epanastrofea, qka është epanastrofea, epanastrofe,figurat letrare,figura stilistike, figurat e letersise
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat