Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Substanca mutagjene

Çka janë substancat mutagjene dhe klastogjene ?

Çka janë substancat mutagjene dhe klastogjene ?

Substancat, të cilat shkaktojnë mutacion quhen mutagjene, kurse substancat të cilat shkaktojnë dëmtime të kromozomeve, quhen klastogjene

Shpesh këto janë substanca të njëjta, por që për veprimin klastogjen është e nevojshme doza më e madhe. 

qka eshte susbtanca mutagjene ,Cka eshte susbtanca klastogjene ,ceshte susbtanca klastogjene,cfare eshte susbtanca klastogjene ,qeshte susbtanca klastogjene,definicioni susbtanca klastogjene, perkufizimi susbtanca klastogjene,shpjegimi,qka kuptojm me susbtance klastogjene, qka nenkuptojm me susbtance klastogjene,nenkuptimi,kuptimi i fjales

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more