Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Profillaksa

Çka është profillaksa fizikale ?

Me profillaksë fizikale kuptojmë shfrytëzimin e ajrit, ujit dhe diellit në kuadër të klimave gjegjëse me qëllim të ruajtjes së shëndetit nëpërmjet ngritjes së rezistencës së organizmit.Përveç kësaj me profilaksën fizikale kuptojm edhe shfrytzimin racional të lëvizjeve nëpërmjet ushtrimeve,aktiviteteve sportive dhe lojës në kuadër të kulturës fizike dhe rekreacionit. qka eshte profilaksa fizikale,profilakse fizikale shqip,profilaksa shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more