Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Infertiliteti. Show all posts
Showing posts with label Infertiliteti. Show all posts

Çka është infertiliteti idiopatik ?INFERILITETI IDIOPATIK

Në disa raste ( 5-10%) te çiftet bashkëshortore edhe pas hulumtimit sistematik nuk mund të gjendet asnjë shkak i infertilitetit.
Diagnostikimi - mund të jetë mjaft subjektiv dhe varet në shumë raste nga testet e bëra dhe nga cilësia e tyre.
Trajtimi - fertilizimi in-vitro.

INFERILITETI IDIOPATIK

Në disa raste ( 5-10%) te çiftet bashkëshortore edhe pas hulumtimit sistematik nuk mund të gjendet asnjë shkak i infertilitetit.
Diagnostikimi - mund të jetë mjaft subjektiv dhe varet në shumë raste nga testet e bëra dhe nga cilësia e tyre.
Trajtimi - fertilizimi in-vitro.Namazi

Syzat