Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Realitete

Ja se cila kategori pëllet kundër fesë

Aq shumë kishte qenë i zënë me punë të atdheut, sa të atin 60 vjeçar e kishte dërguar në shtëpi të pleqve! Kjo kategori harron se vetë fjala atdhe ka prejardhje prej fjalës at dhe tokë ose dhe (tokë e babait). Po këtë kategori njerëzish i pashë të jenë bërë milionerë duke punuar për atdhe dhe duke e strukur të atin në shtëpi të pleqve, edhe atë në emër të atdheut, edhe pse asnjë qindarkë nuk e kishin dhënë për këtë vend, përkundrazi atë e kishin vjel e mjel padhembshurisht. Burimi: Iljasa Salihu

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more