Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Emri i përveçëm

Çka është emri i përgjithshëm dhe emri i përveçëm ?

Çka është emri i përgjithshëm dhe emri i përveçëm ?

Emri i përgjithshëm emërton frymorë ose sende apo ide të përgjithësuara si psh:shpata,shqiptari, zog, leqe, trima, rreze, prind etj.
Emri i përgjithshëm mund të shkruhet me shkronjë të madhe vetëm në fillim të fjalisë.
Emri i përveçëm emërton një frymor, një send të veçuar. 
Emri i përveçëm shkruhet gjithnjë më shkronjë të madhe psh: Shqipëri ,Tivar , Prevezë, Prishtinë,Tiranë, Kosovë, Amerikë,Durrës, Shkup etj.
ceshte emri i pergjithshem, qka osht emri i pergjithshem, c'eshte emri i perveqem, ceshte ermi i pervecem, qka eshte emri i pergjithshem, emer i pervecem, shembuj emra te pervecem, shembuj emra te pergjithshem,cfare eshte emri i pervecem,cfare eshte emri i pergjitshem,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more