Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Algoritmi. Show all posts
Showing posts with label Algoritmi. Show all posts

Çka paraqet algoritmi?


Algortimi, paraqet rendin rregullin dhe teknologjin përzgjedhjen graduale të problemmit të caktuar.

algoritmi shqip, qfare eshte algoritmi

Algortimi, paraqet rendin rregullin dhe teknologjin përzgjedhjen graduale të problemmit të caktuar.

algoritmi shqip, qfare eshte algoritmi

Namazi

Syzat