Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Krishterimi

Çka është krishterimi ?

Çka është krishterimi  ? Krishterimi Feja që ka për profet Krishtin(Jezusin apo Isa a.s të ashtuquajtur nga të krishterët edhe si Zot... nuk di si mund të quhet dikush Zot që vdes kur dihet se Zoti është i palindur dhe i pavdekshëm) quhet krishterim.  Krishterimi është një vazhdimësi e judaizmit, por në rrethana të reja.  Krishterimi ishte fe revolucionare e paraqitur në fillim të epokës sonë.  Krishterimi lindi fe e masave të varfëra popullore. Degëzimet kryesore të krishterimit janë katolicizmi romak, protestantizmi dhe ortodoksizmi lindor.  ceshte krishterimi, cka eshte krishterizmi,ceshte krishterizmi, cfare eshte krishterizmi, ceshte krishterizem, cfare eshte krishterizmi,krishterizmi definicion, qka osht krishterizem, qka eshte feja krishtere, cka eshte krishtere, cfare eshte krishtere 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more