Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Makroekonomia. Show all posts
Showing posts with label Makroekonomia. Show all posts

Objektivat makroekonomike

 Objektivat makroekonomike

Objektivat makroekonomike jane : punzënja e plotë, qëndrushmeria e qmimeve, rritje të përshtatshme të rritjes afatgjatë, zhvillimi i ballancuar rajonal dhe bilanc i ekuilibruar pagesash.

cilat jane objektiva makroekonomike,objektiva makroekonomike,
 Objektivat makroekonomike

Objektivat makroekonomike jane : punzënja e plotë, qëndrushmeria e qmimeve, rritje të përshtatshme të rritjes afatgjatë, zhvillimi i ballancuar rajonal dhe bilanc i ekuilibruar pagesash.

cilat jane objektiva makroekonomike,objektiva makroekonomike,

Çka është Makroekonomia ?

Çka është Makroekonomia ?

Makroekonomia merret me studimin e sjelljes së ekonomisë kombëtare në tërsi, me studimin e agregatëve ekonomik, si produkti i përgjithshëm, punzënia e plotë, papunësia, niveli i përgjithshëm i qmimeve dhe inflacioni, bilanci i brendshëm dhe i jashtëm ekonomik, ciklet e biznesit dhe rritja ekonomike. 

cka eshte makroekonomia,ceshte makroekonomia,makroekonomia shqip,makroekonomi shqip,cka quajme makroekonomi,makroekonomia definicion,cka studion makroekonomia,cfare studion makroekonomia,makroekonomia 
Çka është Makroekonomia ?

Makroekonomia merret me studimin e sjelljes së ekonomisë kombëtare në tërsi, me studimin e agregatëve ekonomik, si produkti i përgjithshëm, punzënia e plotë, papunësia, niveli i përgjithshëm i qmimeve dhe inflacioni, bilanci i brendshëm dhe i jashtëm ekonomik, ciklet e biznesit dhe rritja ekonomike. 

cka eshte makroekonomia,ceshte makroekonomia,makroekonomia shqip,makroekonomi shqip,cka quajme makroekonomi,makroekonomia definicion,cka studion makroekonomia,cfare studion makroekonomia,makroekonomia 

Namazi

Syzat