Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Qendra për avancimin e studimeve

Qendra për avancimin e studimeve

Qendra për Avansimin e Studimeve (QAS) është një OJQ kosovare me qendër në Prishtinë e cila angazhohet për një inkuadrim më të dendur të studentëve të mjekësisë dhe mjekëve të rinj në aktivitete produktive shoqërore me theks të veçantë në aktivitetet jashtë shkollimit formal. Bashkangjitu në këtë grup në facebook https://www.facebook.com/groups/NeQAS/ Duhet të kyçeni në facebook pastaj kliko join group oraret e provimeve,orari i provimeve,mjekesi prishtine,mjekesia kosovare

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more