Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Akromatoza. Show all posts
Showing posts with label Akromatoza. Show all posts

Çka është akromatoza ?

Çka është akromatoza ?

Akromatoza është 1.pakësim i pigmentit në inde, në lëkurë dhe në iris; 2.humbje e aftësisë së qelizave dhe të indeve për t'u ngjyrosur. 

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,akromatoza,akramatoze,akromatozat,akromatoz

Çka është akromatoza ?

Akromatoza është 1.pakësim i pigmentit në inde, në lëkurë dhe në iris; 2.humbje e aftësisë së qelizave dhe të indeve për t'u ngjyrosur. 

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,akromatoza,akramatoze,akromatozat,akromatoz

Namazi

Syzat