Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Varri

10 rastet më të tmerrshme të njerëzve të varrosur për së gjalli

Ngjarje që ndodhën në të vërtetë. Ka të atillë që kanë pësuar nga më të dashurit e tyre. Nga të gjitha frikët që ekzistojnë në botë, varrosja për së gjalli me gjasë është më e tmerrshmja prej tyre. Ja disa raste të tilla që kanë ndodhur me të vërtetë. Angelo Hayes Angelo Hayes i kishte 19 vjet kur ishte rrëzuar nga biçikleta dhe i kishte mëshuar murit me kokë. Sipas burimeve, Hayes menjëherë ishte shpallur i vdekur nga mjekët dhe ishte varrosur tri ditë pas aksidentit. Për fat të mirë, një kompani e sigurimeve kishte filluar të dyshonte rreth vdekjes së Angelo-s, meqë i ati sapo kishte bërë një sigurim jetësor në emër të të birit. Kjo kompani kishte kërkuar zhvarrosjen e kufomës. Për mrekulli, Hayes u gjet i gjallë, me të rrahurat e zemrës që mezi hetoheshin. Edhe pse iu desh që të bënte disa operacione dhe një kohë relativisht e gjatë, Hayes ia doli që ta merrte veten në tërësi. Ai më pas shpiku një arkivol, i cili do t’iu ndihmonte të mbijetonin të gjithë ata që d

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more