Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Amin

Çka është Amin ?

 Çka është Amin ?
Amin është fjalë arabe që ka kuptimin:  ashtu është, ash­tu qoftë, pranoje, o Zot! 
Za­konisht lexohet në fund të sures “El-Fatiha”, në namaz, apo si lutje pa zë.
 Lexohet edhe si miratim i lutjeve të tjetrit. 
Shp­rehja amen apo amin për­do­ret edhe te çifutët dhe te kri­shterët.
ceshte amin, cfare eshte Amin, cka eshte amini, ceshte amini, amini shqip, kuptimi i fjales amin, cka dmth amin, cka kuptojme me fjalen amin, fjala amin shqip, amin ne gjuhen shqipe,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more