Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Amin ?


 Çka është Amin ?

Amin është fjalë arabe që ka kuptimin:  ashtu është, ash­tu qoftë, pranoje, o Zot! 

Za­konisht lexohet në fund të sures “El-Fatiha”, në namaz, apo si lutje pa zë.

 Lexohet edhe si miratim i lutjeve të tjetrit. 

Shp­rehja amen apo amin për­do­ret edhe te çifutët dhe te kri­shterët.

ceshte amin, cfare eshte Amin, cka eshte amini, ceshte amini, amini shqip, kuptimi i fjales amin, cka dmth amin, cka kuptojme me fjalen amin, fjala amin shqip, amin ne gjuhen shqipe, 

 Çka është Amin ?

Amin është fjalë arabe që ka kuptimin:  ashtu është, ash­tu qoftë, pranoje, o Zot! 

Za­konisht lexohet në fund të sures “El-Fatiha”, në namaz, apo si lutje pa zë.

 Lexohet edhe si miratim i lutjeve të tjetrit. 

Shp­rehja amen apo amin për­do­ret edhe te çifutët dhe te kri­shterët.

ceshte amin, cfare eshte Amin, cka eshte amini, ceshte amini, amini shqip, kuptimi i fjales amin, cka dmth amin, cka kuptojme me fjalen amin, fjala amin shqip, amin ne gjuhen shqipe, 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat