Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Tifoja Abdominale

Si mjekohet Tifoja Abdominale ?

Terapia tek tifo abdominale është etiologjike dhe simptomatike. Perdoret kloramfenikol 50-100 mg/kg për 24 orë i ndarë në 4 doza. Mjekimi i tifos abdominale zgjat 14-21 ditë. Lexo me shume: Tifoja Abdominale   Si mjekohet Tifoja Abdominale ?,si trajtohet tifo abdominale, mjekimi i tifos abdominale,si mjekohet tifo abdominale,trajtimi medikamentoz,cilat barna perdoren tek tifoja abdominale

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more