Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Menorragjia

Çka eshte menorragjia ?

Çka eshte menorragjia ? Menorragjia eshte gjakrrjedhja e shtuar (mbi 80 mL) dhe e zgjatur menstruale (mbi 7 ditë). qka eshte menorragjia,cka eshte menorragjia,qfare eshte menorragjia,menorragjia shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more