Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Ratifikimi

Çka është ratifikimi ?

Ratifikimi është njohja dhe miratimi zyrtar nëpërmjet organit më të lartë shtetëror i një traktat a një marrëveshje të lidhur në mes të përfaqësuesve të plotfuqishëm të shtetit me një a me shumë shtete të tjera; Ratifikim = i jap fuqi ligjore një marrëveshjeje ndërkombëtare për ta vënë në veprim. qka eshte ratifikimi,cka eshte ratifikimi,cfare eshte ratifikimi,qka quajme ratifikim,ceshte ratifikimi,ratifikoj,ratifikon,ratifikohet,kuptimi,domethenja,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more