Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kriteret e Harvardit mbi vdekjen. Show all posts
Showing posts with label Kriteret e Harvardit mbi vdekjen. Show all posts

Cilat janë kriteret e Harvardit mbi vdekjen ?

Cilat janë kriteret e Harvardit mbi vdekjen ? 

Kriteret e Harvardit mbi vdekjen:

- mungesa e plotë e reagimit të organizmit  në ngacmim të jashtëm

- mungesa e çfardo lëvizjesh muskulare, duke përfshirë edhe frymëmarrjen

- mungesa e reflekseve

- viza e rrafshtë në EKG


kush jane kriteret e harvardit mbi vdekjen,kriteret e Harvardit per vdekjen,Vdekja dhe kriteret e Harvardit
Cilat janë kriteret e Harvardit mbi vdekjen ? 

Kriteret e Harvardit mbi vdekjen:

- mungesa e plotë e reagimit të organizmit  në ngacmim të jashtëm

- mungesa e çfardo lëvizjesh muskulare, duke përfshirë edhe frymëmarrjen

- mungesa e reflekseve

- viza e rrafshtë në EKG


kush jane kriteret e harvardit mbi vdekjen,kriteret e Harvardit per vdekjen,Vdekja dhe kriteret e Harvardit

Namazi

Syzat