Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Indi nervor. Show all posts
Showing posts with label Indi nervor. Show all posts

Cilat janë qelizat kryesore në indin nervor ?

Qelizat kryesore në indin nervor janë: neuronet dhe qelizat e neuroglisë.
Qelizat kryesore në indin nervor janë: neuronet dhe qelizat e neuroglisë.

Namazi

Syzat