Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Adoptimi

Adoptimi në ëndërr- komentimi i ëndrrave

Adoptimi në ëndërr- komentimi i ëndrrave Te shikosh ne enderr femijen tuaj te adoptuar ose prindin, tregon qe ju do te keni fat mbi situatat.   Te perfytyroni qe ju dhe te tjeret te jeni duke biresuar nje femije, do te siguroni nje ndryshim pa fat ne shtepine tuaj. komentimi i endrrave adoptimi, cfare kuptimi ka shikimi i adoptimi ne enderr, adoptim ne enderr, endrrat dhe adoptimi, 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more