Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Adoptimi në ëndërr- komentimi i ëndrrave

Adoptimi në ëndërr- komentimi i ëndrrave


Te shikosh ne enderr femijen tuaj te adoptuar ose prindin, tregon qe ju do te keni fat mbi situatat.
 
Te perfytyroni qe ju dhe te tjeret te jeni duke biresuar nje femije, do te siguroni nje ndryshim pa fat ne shtepine tuaj.

komentimi i endrrave adoptimi, cfare kuptimi ka shikimi i adoptimi ne enderr, adoptim ne enderr, endrrat dhe adoptimi, 
Adoptimi në ëndërr- komentimi i ëndrrave


Te shikosh ne enderr femijen tuaj te adoptuar ose prindin, tregon qe ju do te keni fat mbi situatat.
 
Te perfytyroni qe ju dhe te tjeret te jeni duke biresuar nje femije, do te siguroni nje ndryshim pa fat ne shtepine tuaj.

komentimi i endrrave adoptimi, cfare kuptimi ka shikimi i adoptimi ne enderr, adoptim ne enderr, endrrat dhe adoptimi, 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat