Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Demografia

Ndarja e Demografise

Ndarja e Demografise Në demografi kemi dy lloje ndarjesh :material dhe formale Material hyn demografia e përgjithshme, e veqantë dhe aplikuese Formale hyn statistikat e popullsisë, lëvizjet natyrore, ekonomi familjare dhe vendbanim, statistkat migruese. demografia ndarja, ndarja e demografise, demografia ndarjet

Burimet rreth demografise

Burimet rreth demografise Burimet rreth demografise i gjejme ne regjistrat e pergjithshem, sistemet civile te regjistrimit, mostrat e sistemit te regjistrimit, statistikat zyrtare, studimet e mostrave, arkivat e te dhenave, te dhenat administrative. burimet e demografise, demografia burimet, burimi tek demografia,demografia burimet

Çka është demografia ?

Çka është demografia ? Demografia është shkencë shoqërore që studion popullsine, vellimin, zhvillimin, veqoritë e përgjithshme shikuar në aspektin kualitativ dhe kuantitativ. ceshte demografia,cfare eshte demografia,demografia shqip,cka quajme demografia,cka studion demografia, cfare studion demografia,demografia, cka paraqet demografia,cfare paraqet demografia, demografia ne shqip, cka quajme demografi,cfare quajme demografi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more