Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është demografia ?

Çka është demografia ?

Demografia është shkencë shoqërore që studion popullsine, vellimin, zhvillimin, veqoritë e përgjithshme shikuar në aspektin kualitativ dhe kuantitativ.

ceshte demografia,cfare eshte demografia,demografia shqip,cka quajme demografia,cka studion demografia, cfare studion demografia,demografia, cka paraqet demografia,cfare paraqet demografia, demografia ne shqip, cka quajme demografi,cfare quajme demografi
loading...
Çka është demografia ?

Demografia është shkencë shoqërore që studion popullsine, vellimin, zhvillimin, veqoritë e përgjithshme shikuar në aspektin kualitativ dhe kuantitativ.

ceshte demografia,cfare eshte demografia,demografia shqip,cka quajme demografia,cka studion demografia, cfare studion demografia,demografia, cka paraqet demografia,cfare paraqet demografia, demografia ne shqip, cka quajme demografi,cfare quajme demografi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat