Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Faktoret e rrezikut. Show all posts
Showing posts with label Faktoret e rrezikut. Show all posts

Cilët janë faktorët e rrezikut për aterosklerozën ?

Cilët janë faktorët e rrezikut për aterosklerozën ?

Faktorët e rrezikut për aterosklerozën janë: pirja e duhanit, hipertensioni, hiperlipidemia, trashësia (të majmurit), sëmundja e sheqerit dhe trashëgimia.
Cilët janë faktorët e rrezikut për aterosklerozën ?

Faktorët e rrezikut për aterosklerozën janë: pirja e duhanit, hipertensioni, hiperlipidemia, trashësia (të majmurit), sëmundja e sheqerit dhe trashëgimia.

Çka janë faktorët e rrezikut ?

Çka janë faktorët e rrezikut ?

Faktorët të cilët shtojnë gjasat për manifestimin e ndonjë sëmundje i quajmë faktorët e rrezikut. qka jane faktoret e rrezikut,cka jane faktoret e rrezikut,qfare jane faktoret e rrezikut,rreziku dhe faktoret e tij
Çka janë faktorët e rrezikut ?

Faktorët të cilët shtojnë gjasat për manifestimin e ndonjë sëmundje i quajmë faktorët e rrezikut. qka jane faktoret e rrezikut,cka jane faktoret e rrezikut,qfare jane faktoret e rrezikut,rreziku dhe faktoret e tij

Namazi

Syzat